HTML

Angry Figure Painter

Warhammer figurák és egy remegő kezű, türelmetlen ember.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az arany átka

2009.02.12. 22:09 Albán szamár

"Purge the unclean"

Váááááááá. Ez az arany festék valami szörnyű. Minden szín frankón befogja a többit, kivéve az arany. Az kb árnylatonként változik az undorító narancstól a hányásbarnáig.

Viszont a szürke az valami nagyon jó szín. Sok-sok jóképű szürke fegyvert mindenkinek. A vonalvezetéssel még vannak elég nagy parák + a szemeket megrajzolni az igazi idegbetegség. Kb egy trilliomod millimétert kell eltalálni úgy, ha picit rosszabbul húzod meg az ecsetet, akkor tuti a fél fejét összekened ennek a szegénynek. Tulajdonképpen egy srác kész van, már csak itt-ott ki kell javítani a kicsúszott színeket. Jah, meg kezdeni kell valamit ezzel a szerencsétlen sárgával.

Mondjuk a brossúrán minden illeszték gyönyörűen ki van húzva feketével, nah ez az, amit én kihagytam izomból. Cserébe itt-ott bekentem ezzel a szenzációs szürkével. Ez a színek Numero Unoja. A Gyönyör, a Mámor, a Szépség. Nem is szürke. Ezüst. Nagyon jó kopott hatást ad a különböző felületeknek.

Lehet, hogy el kéne menni egy hogyan fessünk figurákat oktatásra, vagy legalább elolvasni a How to Paint Citadel Figures könyvet.

Holnap csodás új meglepetéssel szolgálok mindenkinek, gyerekek + ha minden jól megy készül pár exklúziv sztárfotó, csak nektek. Dundikánál biztos többet érnek majd.

Most fáradt vagyok mint a dög, szóval ennyi mára.

Szólj hozzá!

Címkék: makett festés arany ezüst 40k warhammer angry space marine

A bejegyzés trackback címe:

https://angryfigurepainter.blog.hu/api/trackback/id/tr42940013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása