HTML

Angry Figure Painter

Warhammer figurák és egy remegő kezű, türelmetlen ember.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lord Scrotum

2009.02.14. 17:30 Albán szamár

Mivel nem haladtam a festéssel, valami igazán izgalmas következhet. Hogy csinálják ezt a profik?

Egyenesen Nurgle pestistől fertőzött birtokáról jött el közénk a Hatalmas Tisztátalan nagyszerű bajnoka, a jó gyilkos ellensége, a halálos fertőzések terjesztője, maga az utolérhetetlen Here Úr!

Lord Scrotum igazi tökös gyerek, rosszul jársz, ha szembeszállsz vele. Legyőzője nem akadt még soha, a galaxis különböző pontjain felbukkanva terjeszti ura igéit és kórokozóit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdemes megnézni a kidolgozottságot, a színek használatát. Szerintem normális ember kb a negyedénél kikaparta volna a szemeit. Hát igen, jó nagy tökfej az, aki ellenáll Lord Scrotumnak. Ami talán kicsit furcsa ebben a hősben (leszámítva az álláról lógó heréket), hogy maga a karakter egész jó állapotban van (kivéve az állát), ami, figyelembe véve, hogy istenének lényei általában legalább a belüket húzzák maguk után.

Érdemes még pillantást vetni a zászlón látható acélherékre.

Ő hát Lord Scrotum, rettegjétek nevét.

(forrás: coolminiornot.com )

 

Szólj hozzá!

Címkék: makett festés 40k warhammer angry lord scrotum

A bejegyzés trackback címe:

https://angryfigurepainter.blog.hu/api/trackback/id/tr56943019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása